”Jag vill hjälpa företag till toppen 
genom
 lönsam marknadsföring
och kommunikation”
 
– Bibi Rydbacken, Content Is King

Sökes: roliga uppdrag!

Sedan en tid tillbaka arbetar jag heltid som marknadschef hos en av mina tidigare uppdragsgivare, men jag åtar mig gärna mindre uppdrag. 

Hör gärna av dig med ditt roliga uppdrag!
//Bibi

Om mig

Jag startade Content Is King därför att jag vill dela med mig av den kunskap jag har samlat under de år som jag har arbetat med marknadsföring på företag som Rezidor Hotel Group, The Collector’s Hotels, Countryside Hotels och Svenska Möten.

Min styrka är att jag är både specialist och generalist. Jag arbetar strategiskt, är tekniskt kunnig, har ett öga för form och har en lång erfarenhet. Eftersom jag planerar, producerar, skriver och publicerar det mesta själv blir ett samarbete med mig lyhört, enkelt och snabbrörligt.

Med en liten budget och en framgångsrik online-strategi, mer än fördubblades Countryside Hotels försäljning genom hemsidan 2012 – 2014″

Jag växte upp på landet utanför Skövde och har i perioder av mitt liv bott i London, Schweiz och Göteborg innan jag landade i Stockholm år 2000.  

Jag är beroende av gott kaffe (enligt vissa på gränsen till missbruk;-), podcasts och BBC-produktioner. Jag är gravt anglofil efter mina år i London och älskar allt som är traditionellt brittiskt – från Downton Abbey till den fantastiska humorn och min MiniCooper. 

Energi och inspiration samlar jag genom att resa och besöka nya platser, både i Sverige och utomlands. Och vart jag än åker passar jag alltid på att besöka hotell(barer). Senast blev det både en och två cocktails på klassiska Chateau Marmont på Sunset Boulevard i Los Angeles och Hotel Tres i Palma de Mallorca.

Vill du också öka din försäljning på nätet? 

KONTAKTA MIG>>